Gaslarm!

Dom senaste dagarna har valparna haft lite mer vakentid än tidigare. Dom reagerar när man kommer in i valprummet, dom börjar uppmärksamma varandra och en försöker sig t.o.m. på lite lekinviter. Det ser ganska roligt ut för det slutar alltid med att dom ramlar omkull, dom är ju inte så superstadiga än. Dom talar också om när det är bra eller dåligt. -Jaha, du ville inte bli upplyft nu, ok, då förstår jag...

Agnes äter som en häst och pruttar och fiser därefter. Outhärdligt!! Nu har vi bytt till ett super raket foder så att vi kan minska fodergivan istället. Vet inte vem det har varit mest synd om, Agnes eller övriga i familjen....

Smakportioner ska introduceras för valparna nästa vecka. Lägger upp film/bilder på det.

I dag är det dödligt varmt. Vi hade 32 grader på gårdsplanen redan kl. 9.30 imorse. Hade tänkt att städa och röja lite i hundhuset så att dom små rackarna kan flytta ut om ett tag. Får kanske skjuta på det. Varför göra något idag som du kan göra imorgon? ;)

 

Ha en fantastisk helg hörrni!!!

//m

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Helena » Summering:  ”Ni är fantastiska uppfödare ! Som verkligen har kunnat leverera en valp med dom..”

  • Helena Hagström » Beep:  ”En uppdatering är snart dax nu när alla bebar flytt boet”

  • Anne » Beep:  ”ÅÅÅ, vassego, det var så lite - men man kunde ju ha fått en ynklig liten valp so..”

  • helena » Salami:  ”men hallå där nu måste ni väl snart uppdatera när man inte ha möjligjet att åka ..”

  • Helena » Salami:  ”Uppdatering !!!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-