Frukost på sängen

Hade tänkt ett inlägg i måndags, tänkte igen i tisdags, samma sak onsdag och torsdag….. Nu är det fredag och det blir en veckosumering ;)

 

I måndags fick dom små monstren sin första smakportion. Köttfärs och äggula. Lite fel timing att komma in och presentera mat när alla ligger och toksover men när de väl fattade galoppen, att det faktiskt gick att äta, då var de plötsligt hur vakna som helst. Det är ju ett väldigt behagligt sätt att vakna upp, med maten serverad menar jag. Jag tror jag ska lägga fram frukost-på-sängen konceptet som förslag till min man. Jag tycker själv att jag borde prioriteras i denna fråga eftersom jag har svårast att gå upp på morgonen men jag vet inte om det kommer att gå hem…
Hur som helst, igår serverades maten utomhus. Så när maten var uppäten, valphagen utforskad (pantersmygstil) och förhoppningsvis behoven uträttade gick dom tillbaka till tryggheten i väskan med mamma Agnes filt och la sig till rätta för att sova lite på maten.

 

Utvecklingsmässigt har det hänt väldigt mycket denna vecka.
Det är nu full brottningsmatch i lådan, utskällningar åt höger och vänster. När man sitter i lådan kommer dom och vill klättra upp i knät. Tänderna har kommit fram och de har börjat prova sig fram med sina nya verktyg. -Mmm…en tå….”hugg”….

Man ser nu vissa antydningar till egenskaper sen är frågan om det är tillfälligt eller om det är början till just den individens egenskaper. Mycket spännande!!

 

Till helgen blir det att hålla en gemensam skyddsträningsdag på lördagen för Dannes del och själv funderar jag på att kika lite på lydnads SM på söndagen.

Nästa helg planeras flytt för valpar och mor ut till hundhuset med tillhörande rastgård. Det blir säkert jättebra.

 

Ha en fantastisk helg allesammans!!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Helena » Summering:  ”Ni är fantastiska uppfödare ! Som verkligen har kunnat leverera en valp med dom..”

  • Helena Hagström » Beep:  ”En uppdatering är snart dax nu när alla bebar flytt boet”

  • Anne » Beep:  ”ÅÅÅ, vassego, det var så lite - men man kunde ju ha fått en ynklig liten valp so..”

  • helena » Salami:  ”men hallå där nu måste ni väl snart uppdatera när man inte ha möjligjet att åka ..”

  • Helena » Salami:  ”Uppdatering !!!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-